Egyetlen szolgáltató, minden logisztikai feladatra.

SzolgáltatásainkEgyetlen szolgáltató,
minden logisztikai feladatra.

Mit jelent a teljes körű raktárlogisztika megvalósítása számodra?

Legyen szó 24 tonna áru nemzetközi importjáról, vagy egy levélküldemény címzetthez kézbesítéséről, az XXL Group kínál megoldást. Három üzletágunk a teljes logisztikai folyamatot lefedi, kiszervezhető irányunkba a szállítmányozás, vállaljuk a termékek tárolását, a raktárazást, teljes fulfillment szolgáltatás megvalósítását, biztosítjuk az áru kezelését, feldolgozását és vevőhöz kézbesítését, vagy akár a teljes logisztikai folyamatnak egy részét.

Költséghatékony logisztikai
vevőélményt biztosítunk

Az XXL Group - XXL Futár • XXL Trans • XXL Logistics - növekedni vágyó,
sikeréhes webáruházak részére tervezett, komplex logisztikai
szolgáltató

Épp ezért, egyre több vállalkozás gondolkozik el a raktárlogisztika
kiszervezésén, fulfillment logisztikai szolgáltató megkeresésén. Az áru
beszerzését, importját, beszállítását is meg tudjuk szervezni számodra,
hogy mielőbb újpesti raktárunkba tárolhassuk be termékeidet. Itt
rendelkezésünkre áll a raktárlogisztika és a futárszolgálat minden
aspektusa, vagyis raklapon, vagy polcon tudjuk tárolni termékeidet,
raklapemelővel, vagy kézi kocsival tudjuk mozgatni az árut, bármely
munkanapon rendelkezésre állunk és órákon belül kezelni tudjuk az
automatikusan beérkező megbízásaid. Vagyis minden adott, hogy pontos,
gyors, költséghatékony raktárlogisztikát biztosítsunk a Te vállalkozásod
számára is!

Melyik fulfillment szolgáltatót
érdemes választanod?

Azt, akinél minden számodra, vállalkozásod számára szükséges logisztikai feladatot egy kézben megvalósítják. Miért is fontos ez? A kis termékekre specializálódott futárszolgálatok és a rájuk épített fulfillment szolgáltatók a túlsúlyos, túlméretes termékeket nem, vagy csak súlyos felárak alkalmazásával hajlandók kezelni, az automatizáció, a futószalagos kezelhetőség miatt. Mi az XXL Group-nál arra törekszünk, hogy minden szállítási feladattal megbírkózzunk, hiszen úgy gondoljuk, senkinek a terméke és vállalkozása nem maradhat le a webáruházak raktárlogisztikájának ekkora mértékű innovációjáról.

ajánlatot kérek

Válj az innováció részévé!

Egy új vállalkozás, egy webáruház indítása sosem volt még ennyire egyszerű és gyorsan elérhető, mint ma. A különböző standardizált webshop motorok pár kattintással telepíthetők, nagyban megkönnyítve ezzel az adatfeldolgozók munkáját is. Az áru beszerzése, az árukészlet megteremtése után, az áru mozgatása, tárolása és biztonságosan, pontosan, gyorsan vevőhöz juttatása a vevőszerzés melletti legfontosabb feladat a vevőelégedettség megteremtéséhez és ezáltal a márkaépítés megvalósításához.

Kerüljön az árud szakértő kezekbe...

A marketinget, a vevőszerzést, a márka kommunikációját továbbra is Rád bíznánk (na jó, eláruljuk, hogy ha szeretnéd, ebben is tudunk segíteni), minden másban segítségedre lehetünk. A fulfillment új módon valósítja meg az eddig elképzelhetetlent. Hiszen a folyamat ezen része nem csak idő- és munkaerőigényes, de költséges is a megfelelő raktárlogisztikai rendszer kialakítása.